Ingredienser

2,000 kg Wokblanding

1,250 kg Andebryst u/skind

0,330 kg Dekora?Sambalsauce Chili Soja Light

3.58 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SAMBAL S?D CHILI MAR. ANDEWOK

Opskriftnr: 84-0082

Fremstilling
Andebryst uden skind sk?res i tern eller strimler og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Sambalsauce Chili Soja Light.

Kan evt. s?lges i en to rums salgsemballage.

Wokblandingen i et rum og det marinerede andebryst i tern eller strimler i det andet rum.

Tilberedning
K?det steges p? en varm pande med lidt fedtstof, wokblandingen tils?ttes til sidst s? den f?r det ?nskede bid.

Tip: Kunden kan evt. tils?tte bouillon f?r tilberedning.

Serveringsforslag
Kan serveres med baguette.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Wokblanding 56%, andebryst 35%, marinade 9% (vand, sukker, krydderier (chili, l?g, hvidl?g, karotter), sojasauce (vand, soja, hvede, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine, fortykningsmiddel (E 412), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)).

Go to Top