Ingredienser
0,460 kg Regnbuemix (Flensted)
0,300 kg Skinkek?d i strimler (? x ? x 6-8 cm)
0,080 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
0,050 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant
0,050 kg Semi dried cherrytomater
0.94 kg
Læg varer i kurv
SKINKEK?D MED SEMI DRIED TOMATER P? MAR. GR?NTSAGER
Opskriftnr: 73-1077
Fremstilling
Regnbuemix og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Cremet Hvidl?gsmarinade blandes og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.
Skinkek?d i strimler l?gges ovenp? de marinerede gr?ntsager.
Bacon i tern og de semi dried tomater fordeles over k?det.
Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15 min. eller til k?det er gennemstegt.
Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta.
Ingredienser:
Gr?ntsager 49%, skinkek?d 33%, bacon 8%, semi dried tomater 5%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g 4%, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma).