Ingredienser

0,460 kg Regnbuemix (Flensted)

0,300 kg Skinkek?d i strimler (? x ? x 6-8 cm)

0,080 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,050 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant

0,050 kg Semi dried cherrytomater

0.94 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SKINKEK?D MED SEMI DRIED TOMATER P? MAR. GR?NTSAGER

Opskriftnr: 73-1077

Fremstilling
Regnbuemix og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Cremet Hvidl?gsmarinade blandes og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

Skinkek?d i strimler l?gges ovenp? de marinerede gr?ntsager.

Bacon i tern og de semi dried tomater fordeles over k?det.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta.

Ingredienser:
Gr?ntsager 49%, skinkek?d 33%, bacon 8%, semi dried tomater 5%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g 4%, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma).

Go to Top