Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

4,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Isvand

0,500 kg Majs

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,030 kg Profrisk EU

10.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV GRILLP?LSE MED MAJS

Opskriftnr: 27-0279

Fremstilling
Grisek?d (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Brystfl?sk hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Grisek?d (18-20% fedt) lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes det hakkede brystfl?sk, Th?ringer Stege- & Grillp?lse, Profrisk EU, majs samt det resterende isvand.

Der lynes/mixes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 80%, vand, majs 5%, salt, krydderier (peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330, E 331, E 316 E 300), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top