Ingredienser

10,000 kg Griseslag, afpudset, tilsk?ret

0,200 kg Rullep?lseblanding M?rk FB

0,150 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOGT RULLEP?LSE MED ALLEH?NDE

Opskriftnr: 52-0376

Fremstilling
Slaget gnides godt ind i det afvejede salt.

L?gges derefter p? k?l og saltes 1-2 d?gn (husk at vende slagene under saltning, s? bliver saltningen bedre).

Efter endt saltning udvandes slaget let og drysses med Rullep?lseblanding M?rk FB og rulles sammen.

Stopning
Stoppes i Cellulose, kal. 80, 20m (T64971), og anbringes i rullep?lseform.

Kogning
Koges ved 80?C i ca. 3 timer eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres til diverse slags br?d og p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Griseslag 106 g, salt, krydderier (l?g, peber, alleh?nde), gelatine (grise), dextrose, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top