Ingredienser

4,000 kg Oksecuvette

0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN MAR. CUVETTE

Opskriftnr: 75-0147

Fremstilling
Fedtet p? oksecuvetten ridses i tern.

Cuvetten marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 40 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksecuvette 91%, marinade 9%, (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top