Ingredienser
3,000 kg Kartofler, forkogte
1,500 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,500 kg R?dl?g i ringe
0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,400 kg Fl?deost, naturel
0,200 kg Bacon i skiver
0,050 kg Porrer, i ringe
6.05 kg
Læg varer i kurv
OST OG BACON FYLDT GRISEM?RBRAD P? BUND AF KARTOFLER
Opskriftnr: 73-1005
Fremstilling
Kartofler og r?dl?g i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.
L?gges i bunden af en ovnfast emballage.
Der laves en lomme i en halv grisem?rbrad, hvor i fl?deost og bacon fyldes.
Den fyldte m?rbrad l?gges p? de marinerede kartofler og pyntes til sidst af med porrer i ringe.
Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten, f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Serveres som en middagsret.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 50%, grisem?rbrad 25%, r?dl?g 8%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), FL?DEOST 6%, bacon 3%, porrer.