Ingredienser

4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,400 kg Dekora?Marilet Bordeaux (I39700)

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

R?DVIN/TOMAT MARINERET GRISEM?RBRAD

Opskriftnr: 71-0361

Fremstilling
Grisem?rbraden marineres med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Bordeaux.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30-35 min. til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Brunes p? 4 sider ved direkte varme, derefter indirekte varme i ca. 20-25 min.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med fl?destegte kartofler og spinatboller.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (l?g, koriander, peber), r?dvinspulver (indeholder SULFIT), karamelsukker, tomatpulver, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter).

Go to Top