Ingredienser

4,000 kg Lammefilet

0,400 kg Dekora®Marilet Cognac

0,200 kg Ost, revet

0,130 kg Krydderpanade Vario

4.73 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRATINERET LAMMEFILET MED COGNAC SMAG

Opskriftnr: 81-0220

Fremstilling
Dekora Marilet Cognac røres sammen med den afvejede mængde Krydderpanade Vario.

Blandingen fyldes på lammefileterne i et jævnt lag, som til sidst drysses med revet ost.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med flødekartofler og tomatsalat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Lammefilet 85%, marinade 8% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt), OST 4%, rasp 2% (HVEDEMEL, gær, salt), salt, krydderier (paprika, løg, peber), krydderiekstrakter, MÆLKEPROTEIN, antioxidant (E 330).

Go to Top