Ingredienser
4,000 kg Lammefilet
0,400 kg Dekora®Marilet Cognac
0,200 kg Ost, revet
0,130 kg Krydderpanade Vario
4.73 kg
Læg varer i kurv
GRATINERET LAMMEFILET MED COGNAC SMAG
Opskriftnr: 81-0220
Fremstilling
Dekora Marilet Cognac røres sammen med den afvejede mængde Krydderpanade Vario.
Blandingen fyldes på lammefileterne i et jævnt lag, som til sidst drysses med revet ost.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med flødekartofler og tomatsalat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Lammefilet 85%, marinade 8% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt), OST 4%, rasp 2% (HVEDEMEL, gær, salt), salt, krydderier (paprika, løg, peber), krydderiekstrakter, MÃLKEPROTEIN, antioxidant (E 330).