Ingredienser

3,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben

0,700 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,300 kg Lagetilv?kst

0,070 kg Dekora Marilet Athen

0,050 kg Dekora?Porrer Hvidl

4.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GR?SK MAR. GRILLSTEG MED PORRER OG HVIDL?G

Opskriftnr: 52-0416

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat F flydende (I34270)

Fremstilling
Brystfl?sket udbenes og brusken fjernes.

Sv?ren ridses i harlekintern.

Herefter l?gges den i kummelagen natten over.

M?rbraden marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen.

Det saltede bryst drysses p? k?dsiden med den afvejede m?ngde Dekora Porrer Hvidl?g.

Den marinerede m?rbrad l?gges ovenp?, hvorefter brystet rulles og sn?res.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 120 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagekartofler og mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 72%, grisem?rbrad 17%, vand 6%, marinade 2% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein), porrer, hvidl?g, salt, stabilisatorer (E 450, E 451), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top