Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

2,800 kg Oksek?d (8-10% fedt)

2,000 kg Isvand

1,200 kg Grisek?d (8-10% fedt)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,060 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse

10.33 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TH?RINGER GRILLP?LSE

Opskriftnr: 27-0185

Fremstilling
Oksek?d og grisek?d (8-10% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Grisek?d (16-18% fedt), hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Okse- og grisek?d lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Lynprofi FC 7 og 4/5 isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes grisek?d (16-18% fedt), derefter krydderierne og til sidst det resterende isvand.

Lynes til en grovhed p? 5-8 mm.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 50?C ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80? til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 54%, oksek?d 29%, vand, salt, dextrose, krydderier (peber, koriander, merian, muskat, chili, paprika), stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top