Ingredienser
0,600 kg Apetina i blok
0,400 kg Squash i skiver
0,350 kg Serranoskinke
0,030 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
1.38 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROSMARIN KRYDRET SALATOST I SERRANOSV?B
Opskriftnr: 90-0017
Fremstilling
Apetina (fetaost) i blok sk?res i skiver af ca. 4-5 mm tykkelse.
Serrano i skiver l?gges op ved siden af hinanden, hvorp? squash i skiver og ost i skiver l?gges.
Der krydres med Dekora Hvidl?g/rosmarin, og serranoskinken vikles omkring.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 10 min.
Er ligeledes velegnet grill.
Serveringsforslag
Kan serveres som tapas, forret eller som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.
Ingredienser:
SALATOST 44%, squash 29%, serranoskinke 25%, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, rapsolie.