Ingredienser

1,000 kg Skinkeyderl?r m/l?rtunge og hoftestykke

0,150 kg Lagetilv?kst

0,020 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

1.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT SKINKE - PAPRIKA GRILLKRYDRET

Opskriftnr: 52-0132

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,600 Kg Salfos F Honning (I08250)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning stoppes skinken i Dannet KP3, r?d/hvid, kal. 16 og gnides med Dekora Grillkrydderi Antisaft.

Skinken deles i passende stykker.

Tilberedning
Stegen s?ttes i en forvarmet ovn ved 175? C. i ca. 90 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Stegen b?r gennemsteges da den er stiksaltet.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med aspargeskartofler, champignons a la creme og glaserede minil?g.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkek?d 85%, vand 11%, salt, krydderier (paprika, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 316), krydderiekstrakter (bla. SELLERI), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top