Ingredienser
2,000 kg Oksek?d (18-20% fedt)
0,200 kg Koldt vand
0,150 kg Oliven, sorte, i skiver
0,140 kg Burglet FB
0,120 kg Koldt vand til opbl?dning
0,040 kg Tomatsnips 9 mm.
0,030 kg Dekora®Shish Kebab Antisaft
2.68 kg
Læg varer i kurv
GRÃSK FARSBRÃD MED TOMAT OG OLIVEN
Opskriftnr: 77-0162
Fremstilling
1 del (40 g) Tomatsnips, tørrede opblødes i 3 dele (120 g) koldt vand.
Lad henstå på køl (højst +5°C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Kødet blandes grundigt med Burglet FB, Dekora Shish kebab antisaft og koldt vand.
Herefter tilsættes oliven i skiver og de opblødte Tomatsnips.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med tomatsalat og rissalat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 75%, vand, tomat 6%, oliven 6%, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander, hvidløg, peber, spidskommen, løg, chili, persille), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.