Ingredienser

2,000 kg Oksek?d (18-20% fedt)

0,200 kg Koldt vand

0,150 kg Oliven, sorte, i skiver

0,140 kg Burglet FB

0,120 kg Koldt vand til opbl?dning

0,040 kg Tomatsnips 9 mm.

0,030 kg Dekora®Shish Kebab Antisaft

2.68 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRÆSK FARSBRØD MED TOMAT OG OLIVEN

Opskriftnr: 77-0162

Fremstilling
1 del (40 g) Tomatsnips, tørrede opblødes i 3 dele (120 g) koldt vand.

Lad henstå på køl (højst +5°C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Kødet blandes grundigt med Burglet FB, Dekora Shish kebab antisaft og koldt vand.

Herefter tilsættes oliven i skiver og de opblødte Tomatsnips.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med tomatsalat og rissalat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 75%, vand, tomat 6%, oliven 6%, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander, hvidløg, peber, spidskommen, løg, chili, persille), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.

Go to Top