Ingredienser

2,400 kg Rustikke gr?ntsager (Agrova)

1,600 kg Nakkekoteletter

0,240 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

0,200 kg Fl?deost, naturel

0,080 kg Bacon i skiver

4.52 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NAKKEKOTELET PÅ BUND AF TOMAT PESTO MAR. GRØNTSAGER

Opskriftnr: 73-1094

Fremstilling
De rustikke grøntsager blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto hvorefter de fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

Nakkekoteletterne placeres ovenpå de marinerede grøntsager.

Flødeosten fordeles på koteletterne med sprøjtepose med takket tyl og til slut pyntes med bacon i skiver.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.

Tilberedning
Kunden kan evt. tilsætte fløde til retten, før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 25-30 min. eller til kødet er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres med små smør stegte kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grøntsager 54% (rødbeder, gulerødder, SELLERI, brocolistok, porre), nakkekoteletter 35%, marinade 5% (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), FLØDEOST 4%, bacon 2%.

Go to Top