Ingredienser
2,400 kg Rustikke gr?ntsager (Agrova)
1,600 kg Nakkekoteletter
0,240 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)
0,200 kg Fl?deost, naturel
0,080 kg Bacon i skiver
4.52 kg
Læg varer i kurv
NAKKEKOTELET PÃ BUND AF TOMAT PESTO MAR. GRÃNTSAGER
Opskriftnr: 73-1094
Fremstilling
De rustikke grøntsager blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto hvorefter de fyldes i bunden af en ovnfast emballage.
Nakkekoteletterne placeres ovenpå de marinerede grøntsager.
Flødeosten fordeles på koteletterne med sprøjtepose med takket tyl og til slut pyntes med bacon i skiver.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.
Tilberedning
Kunden kan evt. tilsætte fløde til retten, før tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 25-30 min. eller til kødet er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Serveres med små smør stegte kartofler.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grøntsager 54% (rødbeder, gulerødder, SELLERI, brocolistok, porre), nakkekoteletter 35%, marinade 5% (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), FLÃDEOST 4%, bacon 2%.