Ingredienser

2,000 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)

0,250 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,200 kg Koldt vand

0,180 kg Ost, revet

0,140 kg Burglet FB

0,120 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

2.89 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TOMAT PESTO MARINERET OVNKLAR BØF MED BACON TOPPING

Opskriftnr: 77-0168

Fremstilling
Oksekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med koldt vand og Burglet FB.

Farsen formes med en kniv eller en bøfformer (I77200).

Bøfferne pensles med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto.

Ovenpå placeres bacon i tern og revet ost.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med frisk pasta og tomat/basilikumsauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 69%, bacon 9%, vand, ost 6%, marinade 4% (vegetabilsk olie, olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, ost, salt, krydderiekstrakter), rasp (hvedemel, gær, salt), salt, ærtefibre, krydderier (paprika, sennep, koriander), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), havregryn, hydrolyseret vegetabilsk protein, kartoffelstivelse, dextrose.

Go to Top