Ingredienser

3,000 kg Kartofler, forkogte

1,500 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,200 kg Salatost i tern

0,130 kg Oliven i skiver

0,130 kg Tomater, solt?rrede i stykker

5.26 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?RBRAD MED HVIDL?G/ROSMARIN MAR. KARTOFLER

Opskriftnr: 73-0996

Fremstilling
Kartoflerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin, hvorefter de l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Herp? l?gges en halv grisem?rbrad som er fl?kket op til et stort stykke.

P? m?rbraden l?gges de solt?rrede tomater og salatost i tern.

Til sidst fordeles oliven i skiver hen over kartoflerne.

Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten, f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 57%, grisem?rbrad 29%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), SALATOST 4%, oliven 2%, solt?rrede tomater 2%.

Go to Top