Ingredienser

9,120 kg Grisek?d (10-12% fedt)

0,190 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,110 kg Dextrose

0,090 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy

0,080 kg Paprika, Rosen

0,020 kg Fortex?Flydende Paprika

0,006 kg FixSTART Starterkultur (M8900)

9.696 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHORIZO P?LSE

Opskriftnr: 13-0107

Fremstilling
K?det skrottes ned til 20-25 mm, hvorefter det fyldes i tumbleren sammen med de ?vrige ingredienser.

Der tumbles i ? time under vakuum med k?l.

Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Farsen stoppes i Hukki, kal. 50/30, m/net (T87151)

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 25% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 125 g, salt, krydderier (paprika, peber, chili, kommen, koriander, hvidl?g), dextrose, glucosesirup, starterkultur, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter, fortykningsmidler (E 412, E 415), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top