Ingredienser
10,000 kg Koldt vand
2,500 kg Kartofler i tern
2,500 kg Okseinderl?r i tern eller strimler, u/fedt og sener
2,500 kg Suppeurter
2,000 kg Tomater, fl?ede, hakkede
1,000 kg Gullaschsuppe FB
0,380 kg Sm?r, bl
0,250 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
21.13 kg
Læg varer i kurv
GULLASCHSUPPE
Opskriftnr: 95-0015
Fremstilling
Alle ingredienserne blandes og bringes derefter i kog.
Lad det hele småsimre i ca. 30-45 min. eller til kødet er mørt.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med baguette.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Vand, suppeurter, kartofler, okseinderlÃ¥r 13%, tomat, SMÃR, bacon (grisebryst, vand, salt, konserveringsmiddel (E 250)), krydderier (løg, paprika, karotter, kommen, hvidløg, peber, chili), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, tomatpulver, gærekstrakt, stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), krydderiekstrakter, emulgator (E 471), hydrolyseret vegetabilsk protein.