Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

2,500 kg Kartofler i tern

2,500 kg Okseinderl?r i tern eller strimler, u/fedt og sener

2,500 kg Suppeurter

2,000 kg Tomater, fl?ede, hakkede

1,000 kg Gullaschsuppe FB

0,380 kg Sm?r, bl

0,250 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

21.13 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GULLASCHSUPPE

Opskriftnr: 95-0015

Fremstilling
Alle ingredienserne blandes og bringes derefter i kog.

Lad det hele småsimre i ca. 30-45 min. eller til kødet er mørt.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med baguette.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Vand, suppeurter, kartofler, okseinderlår 13%, tomat, SMØR, bacon (grisebryst, vand, salt, konserveringsmiddel (E 250)), krydderier (løg, paprika, karotter, kommen, hvidløg, peber, chili), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, tomatpulver, gærekstrakt, stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), krydderiekstrakter, emulgator (E 471), hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top