Ingredienser

7,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv

3,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,150 kg Rowu?GDL til Peberbidder

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Rolactin (I42220)

10.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PEBERBIDDER

Opskriftnr: 13-0008

Fremstilling
Det godt gennemk?lede k?d blandes med krydderierne og Rolactin, derefter alt saltet.

Det hele blandes godt igennem, k?res nu igennem 3 mm hulskiven; eller r?varerne skalfryses og kommes op i lynhakkeren, blandes med alle hj?lpestofferne og lynes indtil den ?nskede findeling.

Salt tils?ttes til sidst.

Sluttemperatur 0?C.

Stopning
Farsen stoppes straks i Lammetarme kal. 18/20 (DK99034)

Modning
Modnes 24 timer i k?lerum eller fork?lerum.

Rygning
Ryges natten over ved max. 20?C, med savsmuld og R?d R?g, eller til den ?nskede farve er opn?et.

Tilberedning
P?lsen nydes kold.

Serveringsforslag
Peberbidder kan spises for sig selv a la sund slik.

OBS
Betegnelsen Peberbidder er et af India Gew?rzwerk beskyttet navn. Alle kunder, som fremstiller Peberbidder efter foranst?ende recept og med anvendelse af de n?vnte hj?lpestoffer kan frit anvende navnet. Dog kun s? l?nge de n?vnte India hj?lpestoffer anvendes.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisebryst 80 g, grisek?d 34 g, salt 3,4 g, LAKTOSE, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (peber, ingef?r, koriander, SENNEP), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 300, E 330, E 316), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top