Ingredienser

3,500 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,500 kg Sp?k u/sv

3,000 kg Oksek?d (3-6% fedt)

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,190 kg Rowu?GDL til Salami m/hvidl

0,150 kg Rolactin (I42220)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Paprika, Rosen

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.676 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UNGARSK SALAMI

Opskriftnr: 13-0017

Fremstilling
Det frosne (?16?C)oksek?d kommes op i lynhakkeren sammen med Rowu GDL til Salami m/hvidl?g og BESSASTART? Starterkulturen og lynes ned til 3-4 mm.

Derefter kommes det skalfrosne grisek?d, det frosne sp?k, Rolactin, Paprika Rosen i og det hele lynes til en findeling p? 2-4 mm.

Saltet k?res med de sidste omgange.

Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Stoppes straks i Hukki V kal. 60/50, r?d/sort elastiknet afb. (87411).

Modning/rygning
Dag 1: Modning p? r?gst?nger ved 12-22?C. i 1-2 d?gn.
Dag 3: Rygning modning ca. 4 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer. Til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 7: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 15-20%: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 15-20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.Til 100 g f?rdigvare er anvendt:Grisek?d 50 g, oksek?d 34 g, sp?k 29 g, salt, LAKTOSE, surhedsregulerende middel (E 575), dextrose, krydderier (paprika, peber, koriander, hvidl?g), starterkultur, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 330), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top