Ingredienser
1,000 kg Kalvespidsbryst
0,080 kg Lagetilv?kst
0,020 kg Rullep?lseblanding FB
1.1 kg
Læg varer i kurv
KALVERULLEP?LSE
Opskriftnr: 54-0066
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat flydende (I42374)
Fremstilling
Brystet l?gges i lage ca. 2 d?gn for gennemsaltning.
Ved mulighed for tumbling spr?jtes k?det med 10% lage, det hele fyldes i tumbleren med yderliger 5% lage.
Totalarbejdstid: 5 timer, Massagetid: 10 min., Pause: 20 min., Vakuum: 0,7-0,8 bar.
Efter endt saltning drysses brystet med Rullep?lseblanding FB, hvorefter det rulles sammen.
Stopning
Stoppes i Cellulose, kal. 80, 20m (T64971), Dannet r?d/hvid eller sort, hvorefter de anbringes i en rullep?lseform.
Kogning
Ved 80?C i ca. 2?-3 timer eller til en kernetempratur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalvespidsbryst 93%, vand 6%, salt, krydderier (l?g, koriander, peber, muskat), gelatine (grise), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, glucosesirup, antioxidant (E 301, E 300), konserveringsmiddel (E 250).