Ingredienser

4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,500 kg Rygeost

0,400 kg Dekora Marilet ?l/urte

0,140 kg Koldt vand

0,070 kg Tomatsnips 9 mm.

5.11 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

?L/URTE MAR. GRISEM?RBRAD MED RYGEOST OG TOMAT

Opskriftnr: 73-0260

Fremstilling
1 del (70 g) Tomatsnips, t?rrede, 9 mm opbl?dte i 2 dele (140 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Der sk?res en lomme i grisem?rbraden.

Herefter marineres den i den afvejede m?ngde Dekora Marilet ?l/urte.

De opbl?dte Tomatsnips og rygeosten r?res sammen og fyldes i grisem?rbraden.

Kan evt. lukkes med en k?dn?l.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn over ved 175?C i ca. 35-40 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med hasselbackkartofler, druekompot og sauce lavet af stegeskyen.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 78%, RYGEOST 10%, marinade 8% (?l (vand, BYGMALT, humle ekstrakt), rapsolie, vand, salt, krydderurter, (l?g, SENNEP, timian, b?nneurt), tomat, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330, E 331), stabilisator (E 412, E 415), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 202, E 211)), tomat 4%.

Go to Top