Ingredienser

10,000 kg Kyllingek

4,450 kg Is/vand

0,180 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,170 kg Schinkat?500

0,150 kg Nitritsalt (DK40018)

14.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOGT/R?GET KYLLINGP?LSE - GRIDMASTER

Opskriftnr: 58-0080

Fremstilling
Det afpudsede kyllingek?d hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Schinkat 500  og is/vand blandes, hvorefter salten tils?ttes.

Blandes godt med k?det og massen tumbles 1,5 time under vakuum.

Massen henst?r natten over ved 5?C og tumbles ? time dagen efter.

Stopning
Massen fyldes i en Gridmaster form i collagenfolie og formen lukkes.

Der kan ligeledes anvendes Dantarm Cellulose ML i ?nskede kaliber.

T?rring
Ved 40?C i 60 min.

Rygning
Ved 65?C i 45 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
P?lsen anvendes som p?l?g og som fyld til hjemmelavede burgerboller og pizza.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Kyllingek?d 74%, vand, salt, stabilisator (E 451), fortykningsmiddel (E 407a), maltodextrin, dextrose,  hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top