Ingredienser

0,400 kg Champignon i skiver

0,400 kg Grisem?rbradsteaks

0,100 kg R?d Pestosauce

0,050 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,050 kg Ost, revet

1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?RBRAD P? BUND AF CHAMPIGNON MED PESTOSAUCE

Opskriftnr: 73-1026

Fremstilling
Champignon i skiver l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

M?rbradsteakene l?gges p? champignonerne.

Den revet ost og bacon i tern fordeles henover m?rbradsteakene.

Kan evt. pyntes af med porrer i ringe.

1 ps. R?d Pestosauce l?gges i bakken.

Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold og fl?de over retten, f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med frisk pasta til.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 40%, champignon 40%, pestosauce 10% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), OST 5%, bacon 5%.

Go to Top