Ingredienser

4,000 kg Torskefilet

0,400 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes

0,120 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

4.52 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEXICAN CORNFLAKES PANERET TORSK

Opskriftnr: 89-0137

Fremstilling
Torskefileterne blandes med den afvejede mængde Dekora Marinat Kryddermarinade.

Krydderpanade Mexican Cornflakes knuses let, hvorefter torskefileterne vendes heri.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Serveringsforslag
Kan serveres med pastasalat med frugter.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
TORSK 88%, krydderpanade 9% (cornflakes (indeholder MALT), krydderier (paprika, løg, hvidløg, chili, spidskommen), salt, rapsolie, gærekstrakt, krydderiekstrakt, marinade 3% (rapsolie, krydderiekstrakter).

Go to Top