Ingredienser
4,000 kg Torskefilet
0,400 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes
0,120 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade
4.52 kg
Læg varer i kurv
MEXICAN CORNFLAKES PANERET TORSK
Opskriftnr: 89-0137
Fremstilling
Torskefileterne blandes med den afvejede mængde Dekora Marinat Kryddermarinade.
Krydderpanade Mexican Cornflakes knuses let, hvorefter torskefileterne vendes heri.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Serveringsforslag
Kan serveres med pastasalat med frugter.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
TORSK 88%, krydderpanade 9% (cornflakes (indeholder MALT), krydderier (paprika, løg, hvidløg, chili, spidskommen), salt, rapsolie, gærekstrakt, krydderiekstrakt, marinade 3% (rapsolie, krydderiekstrakter).