Ingredienser
4,000 kg Spareribs
0,200 kg Lagetilv?kst
0,080 kg Dekora?Pussta (I51430)
4.28 kg
Læg varer i kurv
SPARERIBS JAMAICA
Opskriftnr: 52-0368
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 Nitritsalt (DK40011)
0,400 Kogesalt (DK99015)
0,600 Salfos F Jamaica (I98770)
Fremstilling
Spareribsene l?gges i saltlagen natten over for gennemsaltning.
De afdryppede spareribs krydres p? fedtsiden med den afvejede m?ngde Dekora Pussta.
Tilberedning
Steges i en forvamet ovn ved 175?C i ca. 30-45 min., eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med grillede kartofler og ratatouille.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Spareribs 93%, vand 4%, krydderier (paprika, l?g, persille, SELLERI), salt, LAKTOSE, dextrose, stabilisator (E 451), maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), antioxidant (E 316), salt, rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).