Ingredienser

4,000 kg Spareribs

0,200 kg Lagetilv?kst

0,080 kg Dekora?Pussta (I51430)

4.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SPARERIBS JAMAICA

Opskriftnr: 52-0368

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 Nitritsalt (DK40011)
0,400 Kogesalt (DK99015)
0,600 Salfos F Jamaica (I98770)

Fremstilling
Spareribsene l?gges i saltlagen natten over for gennemsaltning.

De afdryppede spareribs krydres p? fedtsiden med den afvejede m?ngde Dekora Pussta.

Tilberedning
Steges i en forvamet ovn ved 175?C i ca. 30-45 min., eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med grillede kartofler og ratatouille.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Spareribs 93%, vand 4%, krydderier (paprika, l?g, persille, SELLERI), salt, LAKTOSE, dextrose, stabilisator (E 451), maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), antioxidant (E 316), salt, rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top