Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben

2,000 kg Grisefilet

0,120 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

6.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PORCHETTA MED GRISEFILET

Opskriftnr: 71-0631

Fremstilling
Brystfl?sket tilsk?res og sv?ren ridses i harlekinstern.

Brystfl?sket drysses indvendigt med ca. halvdelen af den afvejede m?ngde Dekora Hvidl?g/rosmarin.

Grisefileten afpudses, deles i 4 p? langs og drysses med den resterende m?ngde Dekora Hvidl?g/rosmarin.

De krydrede stykker grisefilet rulles inden i brystfl?sket og stegen sn?rres.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 120 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres i en god burgerbolle med gr?n salat, tapanade og solt?rrede tomater.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 65%, grisefilet 32%, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, rapsolie.

Go to Top