Ingredienser
3,000 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817
2,025 kg Laksefilet
1,000 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811
0,400 kg Dekora Marilet Nordisk
0,300 kg Rygeost
6.725 kg
Læg varer i kurv
LAKS P? NORDISK MARINERET KARTOFFEL/PORRE BUND
Opskriftnr: 89-0203
Fremstilling
Kartofler og porrer blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.
Blandingen kommes i salgsbakker og stykker af laksefileten placeres ovenp?.
Fisken pyntes til sidst med toppe af rygeost.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 9 salgsbakker.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 45%, LAKS 30%, porrer 15%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie (solsikkeolie)), RYGEOST.