Ingredienser

3,000 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817

2,025 kg Laksefilet

1,000 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811

0,400 kg Dekora Marilet Nordisk

0,300 kg Rygeost

6.725 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LAKS P? NORDISK MARINERET KARTOFFEL/PORRE BUND

Opskriftnr: 89-0203

Fremstilling
Kartofler og porrer blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

Blandingen kommes i salgsbakker og stykker af laksefileten placeres ovenp?.

Fisken pyntes til sidst med toppe af rygeost.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 9 salgsbakker.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 45%, LAKS 30%, porrer 15%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie (solsikkeolie)), RYGEOST.

Go to Top