Ingredienser

1,000 kg Koldt vand

0,500 kg Oksek?d (16-18% fedt)

0,300 kg Majs

0,200 kg Hackso (I53000)

0,200 kg Kidneyb?nner

0,140 kg Koldt vand til opbl?dning

0,070 kg Paprikasnips, R?d, 9 mm.

2.41 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHILI CON CARNE

Opskriftnr: 97-0023

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Vandet bringes i kog, det hakkede oksek?d tils?ttes og det hele koges i ca. 10 min.

Den afvejede m?ngde Hackso tils?ttes under omr?ring.

Lad k?dsaucen sm?koge et par minutter.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Til sidst tils?ttes de afdryppede b?nner, majs og de opbl?dte Paprikasnips, 9 mm, r?d.

Saucen koges yderligere et par minutter under forsigtig omr?ring.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
K?dsaucen varmes i en gryde ved svag varme, skal st? og sm?simre ca. 8-10 min.

Kan ligeledes varmes i mikroovn 750W i ca. 2-3 min.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med kartoffelmos eller kogt pasta og groft br?d.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, oksek?d 23%, majs, r?d peberfrugt, r?de kidney b?nner, krydderier (tomat, l?g, chili, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter.

Go to Top