Ingredienser
1,000 kg Koldt vand
0,500 kg Oksek?d (16-18% fedt)
0,300 kg Majs
0,200 kg Hackso (I53000)
0,200 kg Kidneyb?nner
0,140 kg Koldt vand til opbl?dning
0,070 kg Paprikasnips, R?d, 9 mm.
2.41 kg
Læg varer i kurv
CHILI CON CARNE
Opskriftnr: 97-0023
Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Vandet bringes i kog, det hakkede oksek?d tils?ttes og det hele koges i ca. 10 min.
Den afvejede m?ngde Hackso tils?ttes under omr?ring.
Lad k?dsaucen sm?koge et par minutter.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Til sidst tils?ttes de afdryppede b?nner, majs og de opbl?dte Paprikasnips, 9 mm, r?d.
Saucen koges yderligere et par minutter under forsigtig omr?ring.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
K?dsaucen varmes i en gryde ved svag varme, skal st? og sm?simre ca. 8-10 min.
Kan ligeledes varmes i mikroovn 750W i ca. 2-3 min.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med kartoffelmos eller kogt pasta og groft br?d.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, oksek?d 23%, majs, r?d peberfrugt, r?de kidney b?nner, krydderier (tomat, l?g, chili, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter.