Ingredienser

1,000 kg Ris, kogte, kolde

0,250 kg Radiser

0,180 kg Peberfrugt i tern

0,160 kg Sukker?rter

0,150 kg Cremefraiche 18%

0,140 kg Majs

0,050 kg Dekora Marilet Madras

1.93 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRY MADRAS MARINERET RISSALAT

Opskriftnr: 92-0034

Fremstilling
Dekora Marilet Madras blandes med cremefraiche.

Dressingen h?ldes over den kogte kolde ris, hvorefter den marinerede ris blandes med ?vrige indgredienser.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk eller fjerkr?.

Ingredienser:
Kogte ris 52%, radiser, 13%, Peberfrugt 9%, sukker?rter 8%, CREMEFRAICHE 8%, majs 7%, (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211).

Go to Top