Ingredienser

5,000 kg Brystfl?sk u/ben og sv

5,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Rowunit?
til L?gspegep?lse

0,050 kg Dextrose

10.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

L?GP?LSE MED OPTIMAL

Opskriftnr: 15-0028

Fremstilling
K?det sk?res i passende stykker og blandes godt med Rowunit til L?gspegep?lse, Dextrose og alt saltet.

Blandingen hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Til sidst blandes massen med Profrisk Optimal, s? det bliver j?vnt fordet i farsen.

Stopning
Farsen stoppes i Faser N klar, kal. 53/25, Hjemmelavet l?gp?lse (T48505).

Modning/rygning
P?lserne modnes ved 20?C og en luftfugtighed p? ca. 90% r.F. i et d?gn, hvorefter de ryges 1-2 dage ved en temperatur p? 18?C.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 105 g, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), salt, krydderier (l?g, peber, chili), dextrose, smagsforst?rker (E 621), antioxidanter (E 300, E 330), konserveringsmiddel (E250).

Go to Top