Ingredienser
5,000 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)
2,800 kg Koldt vand
0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
0,420 kg X-tra bacon i skiver (fra butik)
0,150 kg Dekora?Porrer Hvidl
9.25 kg
Læg varer i kurv
FARSBR?D MED PORRER HVIDL?G OG BACON
Opskriftnr: 020-731062
Fremstilling
K?d, vand, Luksusfrikadelle FB og Dekora Porre Hvidl?g blandes grundigt til en god emulsion er opn?et.
Farsen fyldes herefter i en ovnfast emballage og pyntes med bacon i skiver.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Antal salgsenheder
11 portioner af ca. 800 g.
Serveringsforslag
Kan serveres med fl?dekartofler og b?nnesalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 54%, vand, bacon 5%, HVEDEMEL, porrer krydderier (l?g, peber), salt, hvidl?g, kartoffelstivelse,SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412),hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.
Ingredienser:
I07310: Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode 0,879 kg/ps Dessinnr.: 113973
I94890: Dekora Porrer Hvidl?g 0,5 kg/ps Dessinnr.: 114914
Xtra bacon i skiver, 140 g Dessinnr.: 665591