Ingredienser

5,000 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)

2,800 kg Koldt vand

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,420 kg X-tra bacon i skiver (fra butik)

0,150 kg Dekora?Porrer Hvidl

9.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSBR?D MED PORRER HVIDL?G OG BACON

Opskriftnr: 020-731062

Fremstilling
K?d, vand, Luksusfrikadelle FB og Dekora Porre Hvidl?g blandes grundigt til en god emulsion er opn?et.

Farsen fyldes herefter i en ovnfast emballage og pyntes med bacon i skiver.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Antal salgsenheder
11 portioner af ca. 800 g.

Serveringsforslag
Kan serveres med fl?dekartofler og b?nnesalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 54%, vand, bacon 5%, HVEDEMEL, porrer krydderier (l?g, peber), salt, hvidl?g, kartoffelstivelse,SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412),hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.

Ingredienser:
I07310: Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode 0,879 kg/ps Dessinnr.: 113973
I94890: Dekora Porrer Hvidl?g 0,5 kg/ps Dessinnr.: 114914
Xtra bacon i skiver, 140 g Dessinnr.: 665591

Go to Top