Ingredienser
3,000 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817
2,025 kg Laksefilet
1,000 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811
0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,300 kg Tomater i skiver
0,200 kg Serranoskinke
6.925 kg
Læg varer i kurv
LAKS P? HVIDL?G/ROSMARIN MARINERET KARTOFFEL/PORRE BUND
Opskriftnr: 89-0202
Fremstilling
Kartofler og porrer blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/ Rosmarin.
Blandingen kommes i salgsbakker og laksefileten placeres ovenp?.
Fisken pyntes med tomatskiver og serranoskinke.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 9 salgsbakker.
Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte 1 dl fl?de eller lignende til retten inden tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 43%, LAKS 29%, porrer 14%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), tomat, serranoskinke.