Ingredienser

3,000 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817

2,025 kg Laksefilet

1,000 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811

0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,300 kg Tomater i skiver

0,200 kg Serranoskinke

6.925 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LAKS P? HVIDL?G/ROSMARIN MARINERET KARTOFFEL/PORRE BUND

Opskriftnr: 89-0202

Fremstilling
Kartofler og porrer blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/ Rosmarin.

Blandingen kommes i salgsbakker og laksefileten placeres ovenp?.

Fisken pyntes med tomatskiver og serranoskinke.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 9 salgsbakker.

Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte 1 dl fl?de eller lignende til retten inden tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 43%, LAKS 29%, porrer 14%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), tomat, serranoskinke.

Go to Top