Ingredienser

6,000 kg Brystfl?sk, letsaltet

3,000 kg Eddike

3,000 kg Koldt vand

0,300 kg L?g i ringe og skiver, T?rrede (E7060)

0,200 kg Rullep?lse Gelatine (I40805)

0,020 kg Peber, Sort, Hel (E0105)

0,020 kg Timian, pulver (E6200)

0,010 kg Laurb?rblade, hele (E6500)

12.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

S?NDERJYSK SURRIB

Opskriftnr: 34-0014

Fremstilling
Bring alle ingredienserne til lagen i kog.

K?det koges m?rt i lagen ved svag varme.

Det er n?dvendigt ofte at skumme lagen.

N?r k?det er kogt m?rt til en kernetemperatur p? 75?C, afk?les det fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer, og sk?res i skiver af ca. 1 cm's tykkelse, som l?gges i en salgsbakke.

Lagen filtreres og afvejes til 4 l, og bringes i kog.

Tils?t gelatinen under kraftig omr?ring, og h?ld den derefter over k?det.

Bakken pyntes med peberkorn og l?g i ringe og skiver.

Ingredienser:
Saltet brystfl?sk 57% (grisebryst, vand, salt), suppe (afkog fra k?det), eddike 19%, t?rrede l?g 3%, gelatine (grise), krydderier (peber, timian, laurb?r).

Go to Top