Ingredienser
2,000 kg Skinkek?d (8-10% fedt)
0,600 kg P?rer, konserves
0,500 kg Bacon i skiver
0,400 kg Koldt vand
0,140 kg Burglet FB
0,020 kg Paprikasnips Gr?n, 2-3 mm.
0,020 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.
0,010 kg Hvidl?gsflager 10 mm.
3.69 kg
Læg varer i kurv
FARSBR?D MED P?RER OG HVIDL?G
Opskriftnr: 73-0960
Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes godt med Burglet FB og koldt vand.
P?rerne sk?res i sm? tern og tils?ttes farsen sammen med Hvidl?gsflager og Paprikasnips r?d/gr?n.
Farsen fyldes i ovnfast emballage, og d?kkes derefter med bacon i skiver.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med st?rkt krydrede kartofler og tomat/l?g relish.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkek?d 54%, p?rer 16%, bacon 14%, vand 11%, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (hvidl?g, paprika, SENNEP, koriander), t?rret peberfrugt, HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.