Ingredienser

2,000 kg Skinkek?d (8-10% fedt)

0,600 kg P?rer, konserves

0,500 kg Bacon i skiver

0,400 kg Koldt vand

0,140 kg Burglet FB

0,020 kg Paprikasnips Gr?n, 2-3 mm.

0,020 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.

0,010 kg Hvidl?gsflager 10 mm.

3.69 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSBR?D MED P?RER OG HVIDL?G

Opskriftnr: 73-0960

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes godt med Burglet FB og koldt vand.

P?rerne sk?res i sm? tern og tils?ttes farsen sammen med Hvidl?gsflager og Paprikasnips r?d/gr?n.

Farsen fyldes i ovnfast emballage, og d?kkes derefter med bacon i skiver.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med st?rkt krydrede kartofler og tomat/l?g relish.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkek?d 54%, p?rer 16%, bacon 14%, vand 11%, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (hvidl?g, paprika, SENNEP, koriander), t?rret peberfrugt, HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.

Go to Top