Ingredienser
4,000 kg Lammek?d i tern eller strimler
0,600 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,400 kg Koldt vand
0,300 kg Tomater, solt?rrede
0,240 kg Oliven, sorte, u/sten
0,240 kg Salatost i tern
0,160 kg Paprika i strimler
0,040 kg Tendin Indasia (G23620)
5.98 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROSMARIN MAR. LAMMEPANDE M/OLIVEN OG SOLT?RREDE TOMATER (TD)
Opskriftnr: 81-0165
Fremstilling
Metode 1: Tumbler/spicer.
Lammek?det sk?res i tern eller strimler.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i tumbler/spicer sammen med k?det.
Der tumbles/masseres i ca. 10 min. eller til lagen er optaget.
Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin, solt?rrede tomater i strimler, oliven i skiver, paprika i strimler og salatost i tern fyldes i tumbler/spicer og k?res ?-1 min. s?ledes at marinaden er ligeligt fordelt p? k?det.
Metode 2: Vakuumpose.
Lammek?det sk?res i tern eller strimler.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i en vakuumpose sammen med k?det.
Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum til k?det har opsuget tendinlagen.
K?det marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.
De solt?rrede tomater i strimler, oliven i skiver, paprika i strimler og salatost blandes med det marinerede k?d.
Tilberedning
Steges p? en varm pande ca. 5-8 min.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartofler, tytteb?r og waldorfsalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Lammek?d 67%, marinade 10% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille), salt, sukker, spinat), vand 7%, solt?rrede tomater 5%, SALATOST 4% (M?LK, salt, m?lkesyrekultur, mikrobiel l?be, lipase), oliven 4%, paprika 2%, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 301).