Ingredienser

10,000 kg Grisefilet

0,300 kg RFB Middelhavs / Chorizo (G88190)

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Paprika, Rosen

0,030 kg Hvidl?g, Granuleret. (E0800)

10.73 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LOMO

Opskriftnr: 59-0042

Fremstilling
Grisefileten tilsk?res og sn?res. RFB Middelhavs/chorizo og salt blandes og drysses ud over Grisefileten, som herefter vacuumpakkes.

Modning
K?det modnes i vacuumposen i ca. 10 dage, hvor det vendes flere gange under forl?bet.

Behandling
Grisefileten tages ud af vacuumposen og det resterende salt/krydderiblanding skylles af.

Herefter drysses k?det med den afvejede m?ngde Paprika, Rosen og Hvidl?g, granuleret.

Modnes p? rist eller lignende i ca. 1 uge s? k?det kan dr?nes.

Rygning
Ryges let ved 18-20?C.

Eftermodning
K?det vacuumpakkes og eftermodnes i ca. 8 dage.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 25% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisefilet 124 g, salt g, krydderier (paprika, hvidl?g, peber), surhedsregulerendemiddel (E 575), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, aroma, antioxidant (E 300, E 330), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top