Ingredienser
10,000 kg Grisefilet
0,300 kg RFB Middelhavs / Chorizo (G88190)
0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,100 kg Paprika, Rosen
0,030 kg Hvidl?g, Granuleret. (E0800)
10.73 kg
Læg varer i kurv
LOMO
Opskriftnr: 59-0042
Fremstilling
Grisefileten tilsk?res og sn?res. RFB Middelhavs/chorizo og salt blandes og drysses ud over Grisefileten, som herefter vacuumpakkes.
Modning
K?det modnes i vacuumposen i ca. 10 dage, hvor det vendes flere gange under forl?bet.
Behandling
Grisefileten tages ud af vacuumposen og det resterende salt/krydderiblanding skylles af.
Herefter drysses k?det med den afvejede m?ngde Paprika, Rosen og Hvidl?g, granuleret.
Modnes p? rist eller lignende i ca. 1 uge s? k?det kan dr?nes.
Rygning
Ryges let ved 18-20?C.
Eftermodning
K?det vacuumpakkes og eftermodnes i ca. 8 dage.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 25% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisefilet 124 g, salt g, krydderier (paprika, hvidl?g, peber), surhedsregulerendemiddel (E 575), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, aroma, antioxidant (E 300, E 330), konserveringsmiddel (E 250).