Ingredienser
3,000 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817
2,025 kg Torskefilet
1,000 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811
0,400 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS
0,300 kg Citron
0,010 kg Bredbladet persille
6.735 kg
Læg varer i kurv
TORSK PÃ KRÃUTERBUTTER MARINERET KARTOFFEL/PORRE BUND
Opskriftnr: 89-0201
Fremstilling
Kartofler og porrer blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Kräuterbutter.
Blandingen kommes i salgsbakker og stykker af torskefileten placeres ovenpå.
Fisken pyntes med citronskiver og bredbladet persille.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 9 salgsbakker.
Tilberedning
Kunden kan evt. tilsætte 1 dl fløde eller lignende til retten inden tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med årstidens grønt.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kartofler 45%, TORSK 30%, porrer 15%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMÃRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), citron, persille.