Ingredienser

3,000 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817

2,025 kg Torskefilet

1,000 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811

0,400 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS

0,300 kg Citron

0,010 kg Bredbladet persille

6.735 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TORSK PÅ KRÄUTERBUTTER MARINERET KARTOFFEL/PORRE BUND

Opskriftnr: 89-0201

Fremstilling
Kartofler og porrer blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Kräuterbutter.

Blandingen kommes i salgsbakker og stykker af torskefileten placeres ovenpå.

Fisken pyntes med citronskiver og bredbladet persille.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 9 salgsbakker.

Tilberedning
Kunden kan evt. tilsætte 1 dl fløde eller lignende til retten inden tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med årstidens grønt.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kartofler 45%, TORSK 30%, porrer 15%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMØRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), citron, persille.

Go to Top