Ingredienser

2,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,300 kg Ost, revet

0,200 kg Umami Marinade

0,100 kg Hvidl?g, syltede, dr?net

0,100 kg Serranoskinke

2.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UMAMI GRILLPLANKE

Opskriftnr: 71-0681

Fremstilling
Den afpudsede nakkefilet flækkes på langs i passende stykker (ca 400 g).

Serranoskinke lægges ovenpå kødet i den ene side.

Den revede ost blandes med den afvejede mængde Umami marinade og kommes ovenpå stykkerne af nakkefilet så man kan se serranoskinken.

De syltede hvidløg fordeles på toppen af den marinerede ost.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med nye kartofler, majskolber og kryddersmør.

Ingredienser:
Nakkefilet 74%, OST, marinade (rapsolie (delvis hærdet), salt, honning, krydderier (chili, peber), skalotteløg, hvidløg, urter (ramsløg, persille), tomat, peberfrugt, champignonpulver, tangpulver, krydderiekstrakt, citronolie), syltede hvidløg, serranoskinke.

Go to Top