Ingredienser
1,600 kg Kogt pasta (penne)
1,200 kg Skinkeinderlår i tynde skiver
0,800 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811
0,240 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,200 kg Ost, revet
0,080 kg Chorizop?lse i skiver
0,080 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)
4.2 kg
Læg varer i kurv
FYLDTE SKINKERULLER PÃ BUND AF HVIDLÃG ROSMARIN MAR. PASTA
Opskriftnr: 73-1093
Fremstilling
Den revne ost blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto.
Blandingen lægges på de tynde skinkeskiver som derefter rulles.
Den kogte pasta samt porre i ringe blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Hvidløg Rosmarin fyldes i bunden af en ovnfast emballage.
De fyldte skinke ruller placeres ovenpå den marinerede blanding og bakkerne pyntes til sidst med chorizo i skiver.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.
Serveringsforslag
Kunden kan evt. tilsætte fløde til retten, før tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 25-30 min. eller til kødet er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret med lun baguette.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Pasta 38%, skinkeruller 35% (skinkeinderlår, OST, rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), porre 19%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (hvidløg, rosmarin, persille, ingefær, purløg), salt, sukker, spinat), chorizopølse 2%.