Ingredienser

1,600 kg Kogt pasta (penne)

1,200 kg Skinkeinderlår i tynde skiver

0,800 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811

0,240 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,200 kg Ost, revet

0,080 kg Chorizop?lse i skiver

0,080 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

4.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FYLDTE SKINKERULLER PÅ BUND AF HVIDLØG ROSMARIN MAR. PASTA

Opskriftnr: 73-1093

Fremstilling
Den revne ost blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto.

Blandingen lægges på de tynde skinkeskiver som derefter rulles.

Den kogte pasta samt porre i ringe blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Hvidløg Rosmarin fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

De fyldte skinke ruller placeres ovenpå den marinerede blanding og bakkerne pyntes til sidst med chorizo i skiver.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.

Serveringsforslag
Kunden kan evt. tilsætte fløde til retten, før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 25-30 min. eller til kødet er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med lun baguette.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Pasta 38%, skinkeruller 35% (skinkeinderlår, OST, rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), porre 19%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (hvidløg, rosmarin, persille, ingefær, purløg), salt, sukker, spinat), chorizopølse 2%.

Go to Top