Ingredienser

1,000 kg Cremefraiche 18%

1,000 kg Rosenkål, frisk

0,600 kg Koldt vand til opbl?dning

0,500 kg Porrer, fintsnittet

0,150 kg ?blegranulat

0,150 kg Traneb?r, t?rrede

0,130 kg Valn?dder, hakkede

0,120 kg Dekora®Marilet California

0,080 kg R?rsukker, lys

0,040 kg Citronsaft

3.77 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ROSENKÅLSSALAT MED VALNØDDER OG TRANEBÆR

Opskriftnr: 94-0038

Fremstilling
1 del (150 g) Æblegranulat opblødes i 4 dele (600 g) koldt vand.

Lad henstå på køl (højst +5°C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

De friske rosenkål rengøres grundigt i flere hold koldt vand og det nederste af stokken fraskæres.

Herefter snittes kålene fint.

De rengjorte porrer snittes ligeledes fint.

Cremefraiche, citronsaft, rørsukker og den afvejede mængde Dekora Marilet California røres godt sammen hvorefter det blandes med den opblødte æblegranulat, de snittede rosenkål og porrer.

Pyntes af med grofthakkede valnødder og tørrede tranebær.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbehørsret til alle typer kød, fisk og fjerkræ.

Ingredienser:
Rosenkål 27%, CREMEFRAICHE 27%, æbler 20%, porrer 13%, tørrede tranebær 4%, VALNØDDER 3%, marinade 3% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), rørsukker 2%, citronsaft.

Go to Top