Ingredienser

0,500 kg Kogt pasta (penne)

0,450 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,100 kg R?d Pestosauce 100 g pose (G82640)

0,090 kg Champignon i skiver, dr?net

0,060 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,040 kg Dekora?Julieschka (I51490)

0,040 kg Koldt vand til opbl?dning

0,030 kg L?g i tern, frosne

1.31 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?RBRAD P? BUND AF PASTA MED R?D PESTOSAUCE

Opskriftnr: 73-1061

Fremstilling
1 del (40 g) Dekora Julieschka opbl?des i 1 del (40 g) koldt vand.

Lad st? til vandet er optaget.

Pastaen blandes med champignon i skiver, den opbl?dte Dekora Julieschka og l?g.

Herefter l?gges blandingen i bunden af en ovnfast emballage.

M?rbraden fl?kkes op og l?gges p? pastablandingen.

Bacon i tern fordeles p? k?det.

Der l?gges en 100 g pose R?d Pestosauce i hver bakke.

Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold R?d Pestosauce over retten sammen med fl?de f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med friskt bagt baguette.

Ingredienser:
Kogt PASTA 38%, m?rbrad 34%, r?d pestosauce 8% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), champignon 7%, gr?ntsager 6% (l?g, karotter, tomater, paprika), bacon 5%, l?g 2%.

Go to Top