Ingredienser

4,000 kg Kalkunbryst, afpudset

0,400 kg Dekora®Marilet California

0,300 kg Fl?deost, naturel

4.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ORANGE/PEBER MAR. KALKUNBRYST M/FLØDEOST

Opskriftnr: 83-0267

Fremstilling
Stykke af kalkunbryst ca. 700-800 g/stk.

Der skæres en lomme i brystet, hvorefter det marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet California.

Til sidst fyldes flødeosten i lommen.

Pakkes derefter ind i stegefilm (D77332).

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 45 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. før udskæring.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med frisk pasta og grøn salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kalkunbryst 85%, marinade 9% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), FLØDEOST 6%.

Go to Top