Ingredienser
4,000 kg Kalkunbryst, afpudset
0,400 kg Dekora®Marilet California
0,300 kg Fl?deost, naturel
4.7 kg
Læg varer i kurv
ORANGE/PEBER MAR. KALKUNBRYST M/FLÃDEOST
Opskriftnr: 83-0267
Fremstilling
Stykke af kalkunbryst ca. 700-800 g/stk.
Der skæres en lomme i brystet, hvorefter det marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet California.
Til sidst fyldes flødeosten i lommen.
Pakkes derefter ind i stegefilm (D77332).
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 45 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Lad stegen hvile i ca. 10 min. før udskæring.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med frisk pasta og grøn salat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kalkunbryst 85%, marinade 9% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), FLÃDEOST 6%.