Ingredienser

1,000 kg Fl?de 38%

1,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,400 kg Champignon i skiver, konserverede dr?net

0,400 kg L?g i ringe

0,400 kg L?g i ringe og skiver, T?rrede (E7060)

0,380 kg Koldt vand til sauce

0,300 kg Bacon i terninger

0,300 kg Cocktailp?lser

0,230 kg Dekora?Paprika Sauce FB

4.41 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

M?RBRADGRYDE

Opskriftnr: 96-0092

Fremstilling
Bacon svitses i en gryde, tils?t champignon og svits videre.

Sk?r m?rbraden i tynde skiver og brun dem med i gryden sammen med cocktailp?lserne.

Bland vand, l?g, fl?de og Dekora Paprika Sauce FB og tils?t dette.

Lad retten simre under l?g til m?rbraden er gennemstegt.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 8 salgsbakker a ca. 500 g.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 150?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med ris og mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisem?rbrad 28 %, FL?DE, l?g, champignon, bacon, cocktailp?lser, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt (paprika).

Go to Top