Ingredienser

5,000 kg Okseinderl?r u/fedt og sener

2,230 kg Is/vand

0,100 kg Schinkat?500

0,090 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,080 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

7.58 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOGT OKSEPØLSE MED BASILIKUM OG HVIDLØG

Opskriftnr: 54-0078

Fremstilling
Det afpudsede oksekød hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Kødet blandes med Schinkat 500 og is/vand.

 Herefter tilsættes saltet og Dekora Middelhavskrydderi Antisaft og blandes grundigt.

Farsen sættes i kølerummet natten over og næste dag æltes farsen godt igennem inden stopning.

Stopning
Massen stoppes i Dantarm Top, sort, kal. 60/40 (T65018).

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 0% af det færdige produkt.
Okseinderlår 66%, vand, salt, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), rapsolie, stabilisator (E 451), fortykningsmiddel (E 407a), maltodextrin, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top