Ingredienser
5,000 kg Okseinderl?r u/fedt og sener
2,230 kg Is/vand
0,100 kg Schinkat?500
0,090 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,080 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
0,080 kg Nitritsalt (DK40018)
7.58 kg
Læg varer i kurv
KOGT OKSEPÃLSE MED BASILIKUM OG HVIDLÃG
Opskriftnr: 54-0078
Fremstilling
Det afpudsede oksekød hakkes igennem 13 mm hulskiven.
Kødet blandes med Schinkat 500 og is/vand.
Herefter tilsættes saltet og Dekora Middelhavskrydderi Antisaft og blandes grundigt.
Farsen sættes i kølerummet natten over og næste dag æltes farsen godt igennem inden stopning.
Stopning
Massen stoppes i Dantarm Top, sort, kal. 60/40 (T65018).
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 0% af det færdige produkt.
Okseinderlår 66%, vand, salt, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), rapsolie, stabilisator (E 451), fortykningsmiddel (E 407a), maltodextrin, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).