Ingredienser
4,000 kg Nakkefilet, afpudset
0,640 kg Koldt vand til opbl?dning
0,200 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade
0,160 kg L?g i ringe og skiver, T?rrede (E7060)
0,060 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft
0,040 kg Dekora?Gyros
5.1 kg
Læg varer i kurv
ORIGINAL GYROS AF NAKKEFILET
Opskriftnr: 72-0105
Fremstilling
1 del (160 g) L?g i ringe og skiver opbl?des i 3 dele (640 g) koldt vand.
Lad det henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.
Nakkefileterne skalfryses og sk?res derefter i meget tynde skiver p? p?l?gsmaskinen, hvorefter de sk?res i tynde strimler.
Alle ingredienserne blandes godt sammen til gyros.
Tilberedning
Steges p? en varm pande i ca. 4-5 min.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ris og gr?ntsager, eller anvendes som fyld i pitabr?d eller sandwich.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 78%, l?g 16%, marinade 6% marinade 6% (rapsolie, salt, krydderier (persille, oregano, paprika, SELLERI, hvidl?g, koriander, ingef?r, peber, l?g, muskat), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, krydderiekstrakter).