Ingredienser

4,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,640 kg Koldt vand til opbl?dning

0,200 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

0,160 kg L?g i ringe og skiver, T?rrede (E7060)

0,060 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

0,040 kg Dekora?Gyros

5.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ORIGINAL GYROS AF NAKKEFILET

Opskriftnr: 72-0105

Fremstilling
1 del (160 g) L?g i ringe og skiver opbl?des i 3 dele (640 g) koldt vand.

Lad det henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Nakkefileterne skalfryses og sk?res derefter i meget tynde skiver p? p?l?gsmaskinen, hvorefter de sk?res i tynde strimler.

Alle ingredienserne blandes godt sammen til gyros.

Tilberedning
Steges p? en varm pande i ca. 4-5 min.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ris og gr?ntsager, eller anvendes som fyld i pitabr?d eller sandwich.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 78%, l?g 16%, marinade 6% marinade 6% (rapsolie, salt, krydderier (persille, oregano, paprika, SELLERI, hvidl?g, koriander, ingef?r, peber, l?g, muskat), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, krydderiekstrakter).

Go to Top