Ingredienser

3,000 kg Skinkeinderl

0,750 kg Bacon i skiver

0,100 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.

3.85 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SKINKEFUGL M/PERSILLE OG BACON

Opskriftnr: 71-0384

Fremstilling
Skinkeinderl?ret sk?res i tynde skiver.

De tynde skiver drysses med persille og rulles, hvorefter bacon i skiver rulles udenom.

Kan evt lukkes med en k?dn?l.

Tilberedning
Steges i en forvarmet gryde med lidt fedtstof hvor de f?rst brunes ved h?j varme p? alle 4 sider.

Herefter tils?ttes lidt vand, og skinkefuglene steges ca. 15 min. ved lav varme eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pasta, sm?rdampede gr?ntsager og sauce lavet af stegeskyen.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeinderl?r 78%, bacon 19%, persille 3%.

Go to Top