Ingredienser

0,800 kg Butterdejsplader

0,700 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,500 kg Svampepande

0,250 kg Fl?de 38%

0,200 kg Champignon i skiver

0,100 kg Porrer, fintsnittet

2.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FODBOLD - SVINEMØRBRAD

Opskriftnr: 96-0112

Fremstilling
Kød og grøntsager svitses på en pande.

Svampepande og fløde tilsættes og retten koges op.

Lad det småsimre til kødet er gennemstegt.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Lav kvadrater af butterdejen.

Placer ca. 200 g panderet på hvert stykke.

Pak retten ind i butterdejen og form den som en kugle.

Tip
"Fodboldene" kan pyntes på toppen.

Brug en fodbold stencil, som lægges oven på den færdigformede butterdejskugle og drys med fint formalet krydderi, som f.eks. Dekora Grillkrydderi Antisaft.

Serveringsforslag
Varmes i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 15-20 min. eller til butterdejen er gylden.

Serveringsforslag
Kan serveres med græsk bondesalat.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
BUTTERDEJ 35 g, sauce 33 g (FLØDE, vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÆLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma), svinemørbrad 31 g, champignon 9 g, porrer 4 g.

Go to Top