Ingredienser

10,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

5,000 kg Bacon (r?get bov)

5,000 kg Snitter u/sv

4,000 kg Isvand

2,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

0,680 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,180 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

26.86 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACONGRILLP?LSE

Opskriftnr: 27-0379

Fremstilling
Det hakkede k?d og vand blandes godt med krydderier og salt.

K?res p? lynhakkeren eller mixes godt.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 34/36 (DK99032).

Kogning
P?lserne koges til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt. 
Oksek?d 45%, bacon 23%, grisek?dssnitter, vand, grisek?d 11%, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt.

Go to Top