Ingredienser

3,000 kg Afsv?rede snitter/bugstrimler

3,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,000 kg Griselever, afpudset

1,000 kg Varm suppe

0,420 kg Fransk Krydderurtepat? FB

0,400 kg Valn?dder, hakkede

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

11.02 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERURTEPATE MED VALN?DDER

Opskriftnr: 33-0118

Fremstilling
Snitter og k?d koges m?rt.

Leveren vandes ud og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det kogte k?d og snitter hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe iblandes.

Til sidst tils?ttes det hakkede lever.

Der lynes til den ?nskede finhed er opn?et.

Valn?dderne k?res med de sidste omgange.

Bagning
Patemassen fyldes i pateforme og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og Patesky (I07800).

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 9% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 38%, griselever 30%, grisek?dssnitter suppe (afkog fra k?d og fedt), valn?dder 4%, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (paprika, l?g, merian, SENNEP, SELLERI), kartoffelstivelse, ?rtefibre, g?rekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Sky
Vand, gelatine, salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top